Nieuw project rond mensen en hun geheimen


Move2Create staat voor groei en ontwikkeling met dans en beweging als ankerpunt. In alle initiatieven worden mensen uitgedaagd om hun eigenheid te ontdekken en zichzelf te uiten op hun unieke manier. Vanuit deze persoonlijke benadering is het doel om mensen bij elkaar te brengen om samen vanuit echtheid te creëren, ervaringen te delen en plezier te beleven met het lichaam als werkinstrument.

Move2Create wil de creativiteit in ieder van ons laten opborrelen om zo beweging tot stand te brengen in het persoonlijke leven en de maatschappij. Dit wordt gerealiseerd door actie te ondernemen, experimenten op te zetten en door samen creaties te maken. Hierbij staat telkens de beleving centraal.

In april 2013 start Move2Create een nieuw project op. Dit keer staan mensen en hun geheimen centraal. Meer info hierover vindt u bij de projecten. Indien u zelf zin hebt in een dergelijk project, meld u dan aan bij stephanmarchant@hotmail.com.

Om een eerste indruk te krijgen van de activiteiten van Move2Create kan u de documentaire van de voorstelling Liefde in Oorlog hieronder bekijken. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten