Project Mensen en hun geheimen definitief van start

Het creatieproces van het project Mensen en hun geheimen is volop aan de gang. Zo zijn er reeds 2 sessies achter de rug. Tijdens de eerste sessie maakten de deelnemers kennis met elkaar en gingen ze aan de slag met het algemeen thema van geheimen. Tijdens de tweede sessie werkten de deelnemers rond beeldende elementen en brachten ze zelf allerlei voorwerpen, materialen en tekeningen mee als start voor de improvisatie. In juni zal er gewerkt worden rond de muzikale elementen en in juli rond dramatische elementen.

De groep bestaat uit 7 personen: 1 man en 6 vrouwen. Zoals beoogd is het een diverse mix van deelnemers. Zo is de jongste deelnemer 21 jaar, de oudste 55 jaar. Het resultaat van hun creatieproces zal te zien zijn op 20 november 2013 in het Wagehuys.

Ook in het buitenland zijn er allerlei projecten actief rond geheimen. Zo heeft de IJAD Dance Company in Engeland een nieuw multimedia-project gelanceerd rond geheimen en verzwegen verhalen, getiteld In-Finite. Daarbij nodigden ze allereerst mensen uit om hun verhaal te delen, waarna de dansers hiermee aan de slag gingen. Enkele resultaten hiervan kan je vinden op het InfinitePublicSecret's channel.  

Mensen en hun geheimen, het blijft een boeiend thema.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten