Flashmob Grote Markt Brussel op 19 maart 2014

Heb jij ooit al eens willen meedoen aan een massa-dansevenement?
Wil je samen met anderen het Koningspaar verrassen op de Grote Markt in Brussel?
Dan is dit je kans!

Op 19 maart 2014 komen Koning Albert en Koningin Paola naar de VZW Habbekrats op de Grote Markt in Brussel. Ze brengen een bezoek aan het project “Surplas” dat vorig jaar werd gelanceerd ten voordele van kinderen en jongeren in de wijken binnen het hart van de hoofdstad. Op deze manier willen zij hun steun betuigen aan de organisatie en de jeugdwelzijnswerking in Brussel-Hoofdstad.

Als verrassing voor de Koning en de Koningin organiseert VZW Habbekrats samen met Move2Create een mega-flashmob. Daarvoor zijn we op zoek naar zoveel mogelijk kinderen, jongeren en volwassenen die zin hebben om dit mee vorm te geven.

Om in de sfeer te komen kan je alvast de videoclip bekijken waar we op zullen dansen: Party Rock Anthem. Duik vervolgens in je kleerkast en ga op zoek naar je meest extravagante outfit. Tijgerbroeken, fluoprints, discobrillen, pruiken, maskers, zwempakken, ... alles is toegelaten.

Eens je een goede outfit hebt gevonden, studeer dan de flashmob in. Je kan dit doen door te kijken naar de voorbeelddans flashmob. Zo krijg je het hele overzicht van de dans. Tijdens de flashmob maken we immers op een gegeven moment plaats voor freerunners (in het middenstuk - staan niet op de video) en voetballers (op het einde). Als je de details wil zien van de bewegingen zelf, kan je kijken naar de specifieke moves. In de hele dans is er ook ruimte om je eigen ding te doen, dus laat je maar volledig gaan.

De flashmob staat gepland op woensdag 19 maart 2014 tussen 15u en 16u aan het stadhuis op de Grote Markt in Brussel. Het Koningspaar brengt eerst een bezoek aan het nieuwe huis van Habbekrats en nadien verplaatsen ze zich naar de Grote Markt. Van zodra de muziek uit de boxen komt, komen we vanuit het stadhuis. We maken dan als groep een grote rechthoek en dansen de flashmob vervolgens met het stadhuis in onze rug. Vanaf dan is het de bedoeling om zoveel mogelijk plezier te hebben en te genieten van het samen dansen.

Met deze flashmob willen we vooral positiviteit en speelsheid uitstralen. Breng daarom vrienden en familie mee zodat we er samen iets geweldig van kunnen maken. Iedereen is welkom!

Wij kijken er alvast naar uit en hopen je op de Grote Markt al dansend tegen te komen. :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten