Nacht - euh Dag - van de Passie

In het najaar van 2009 ontmoetten enkele mensen elkaar voor het eerst in het kader van Licht op Leren (een conferentie georganiseerd door VOV Lerend Netwerk – www.vov.be). Samen werkten ze een jaar rond het thema “Passie als motor voor zelfsturing”.

Door hun eigen passie voortgedreven organiseerden ze tijdens de voorbereiding een Nacht van de Passie, waar ze aan de slag gingen met een veertigtal mensen om het thema verder uit te diepen.
Sindsdien organiseren ze jaarlijks een Nacht van de Passie en faciliteerden ze al verschillende workshops op studiedagen. De groep wordt steeds aangevuld met nieuwe enthousiastelingen. Meer info over voorbije edities kan je vinden op de pleisterplaats.

Dit jaar geen Nacht maar wel een Dag van de Passie. Op zondag 6 april trekken we naar de Heerlijckyt in Geetbets. Tijdens boeiende workshops (her)ontdek je je passie, ga je ermee aan de slag en als resultaat weet je (nog) beter wat je wil gaan doen. Hiervoor zijn we op zoek naar grote en kleine mensen die zin hebben om samen het thema passie te onderzoeken, te verbinden en te vertalen naar hun beroep. Op het einde voel je de energie er ook echt mee aan de slag te gaan.Volwassenen weten weer perfect wat er voor hen toe doet... en hoe ze dit kunnen integreren in hun werk, kinderen en jongeren krijgen een duidelijker beeld van wat ze later willen gaan doen.

Je wordt meegenomen door passionele mensen, ervaart veel goesting, bouwt mee aan een heerlijk buffet, kortom: je hebt de dag van je leven.


Meer info vind je op de facebook-pagina. We hopen jou van harte hierop te ontmoeten.

Ps: Zelf bied ik samen met Anneke Coppens, Carmien Brys en Melissa Vanbeselaere een workshop aan rond sterktes. Veel zin in!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten