Het verhaal van (Sur)Face op BVCT-studiedag van 7 mei 2014

Op 7 mei organiseert de Belgische Vereniging voor Creatieve Therapie een studiedag met als titel "Ga het niet te ver halen, wat is ons verhaal?". Op deze dag worden een aantal verdiepende workshops aangeboden rond de verschillende media: dans & beweging, drama, beeld en muziek. Daarnaast zijn er ook inleidende workshops en plenaire lezingen rond diverse topics.

Move2Create zal het verhaal brengen van het performance project (Sur)Face. In dit project werkten 7 mensen gedurende 8 maanden rond het thema geheimen via dans en beweging. De workshop zal focussen op de werking van creatieve processen en licht toe hoe de performance (Sur)Face tot stand kwam. Daarbij zal de link worden gelegd met waarderend onderzoek en inzichten uit de positieve psychologie. De focus van een creatief proces ligt immers op de empowerment van de deelnemers en de talenten van ieder uit de groep. In primeur wordt ook de documentaire van (Sur)Face, gemaakt door Dieter Deswarte, getoond aan de aanwezigen.

Inschrijven voor deze studiedag kan op BVCT-studiedag 7 mei. Zowel professioneel creatief therapeuten als niet-creatief therapeuten zijn welkom om zich die dag te verdiepen in de wereld van creatieve therapie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten