Happy Dance Walk in Leuven: thé video

In het kader van de Stad van Ideeën organiseerde Move2Create de allereerste Dance Walk in Leuven op 17 mei 2014. Er was zon en muziek; de ideale combinatie om veel plezier te hebben met vrolijke mensen. Wat een geweldige manier om de vreugde van dans te verspreiden!

We maakten hier ondertussen ook een filmpje Dance Walk Leuven van (met veel dank aan Roel Spar, Danny De Haes en Marco Rosso).


Telkens ik er naar kijk ontdek ik nieuwe favoriete momenten: de uitstekende tong van één van Koen Joly zijn spruiten, de sprong van Johan Potums, de close up van Maggie Nauwelaers, de scène tussen de schoenen van de Avance, de massa-cirkel rond de bakker, de overval van de Notre Dame, de groeps-vinger-wijs-naar-niets-in-de-lucht, de repeat-move van Sonia Persoons, etc.

Het was een dag vol energie en ik hoop dat jullie er via deze weg ook een beetje van kunnen meepikken.

Bedankt Flanders DC voor de steun en het fantastisch initiatief! Dankzij hen is er weer een extra idee helemaal tot stand gekomen.

Geniet ervan.

Ps: mocht je na het bekijken van het filmpje zelf zin hebben om zo'n Dance Walk te organiseren, gewoon doen! Er is sinds kort ook een Facebook-groep Dance Walk BE waar je jouw initiatief aan heel België kan bekend maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten