Nieuw: Creatieve workshopreeks van dans & beweging

Ontdek je fysieke creativiteit! Daar draait het om in de nieuwe reeks van 5 creatieve workshops van dans en beweging die van start gaat na de Paasvakantie.

In deze dynamische workshops werk je actief met je lichaam. Door middel van speelse bewegingsopdrachten ontdek je hoe je je lichaam kan bewegen, welk verhaal je lichaam tot leven brengt en hoe je samen met anderen kan creëren.
Je verkent je eigen creativiteit door middel van dans en beweging. Tijdens de sessies proef je van eenvoudige creatieve opdrachten waardoor je meteen meer energie voelt, makkelijker beweegt en vreugde & flow in je lichaam ervaart. Deze activerende sessies stellen je in staat om jezelf (opnieuw) te verbinden met je lichamelijke wijsheid, speelsheid en levendigheid. In elke workshop staat telkens een ander thema centraal. Zo bieden de workshops je de mogelijkheid om jezelf te leren kennen op een nieuwe manier.
De reeks gaat over het ontdekken van jouw beweging(en), niet om het uitvoeren van de perfecte dans. In deze workshops kan iedereen dansen! Het gaat over plezier, beleving en creatieve expressie. Duik in de ervaring: ontmoet andere personen en leer elkaar al dansend kennen. Tijdens elke sessie zal je samen experimenteren en creëren. Spel is daarbij steeds het belangrijkste ingrediënt.
Voor wie? Iedereen van 18 tot 99 jaar.
Wanneer? Reeks van vijf woensdagavonden, telkens van 19u30-21u30: 22-29 april, 6-13-20 mei.
Waar? Don Boscocentrum, Ortolanenstraat 4-6, 3010 Kessel-Lo (ruime parkeermogelijkheid).
Prijs? Prijs voor deelname aan de reeks is 90 euro.
Hoe inschrijven? Je inschrijving is pas geldig na betaling op rekeningnummer IBAN BE29 7310 3367 7664 van Move2Create met vermelding ‘creatieve reeks/voornaam/naam’. Stuur vervolgens een mail naar stephanmarchant@hotmail.com. Zo ontvang je de verdere praktische informatie en ben je zeker van jouw plaats. De reeks is beperkt tot 8 deelnemers, dus wees er snel bij.
- 16 maart 2015 -

Geen opmerkingen:

Een reactie posten