Welkom op de performance "Leiderschap en relatie als dans van yin & yang" op zondag 14 juni 2015

In juli 2014 namen Hilde & Martin met mij contact op. Zij hadden toen samen net het 3e jaar afgerond van hun EPECA-opleiding (European Psycho-Energetic Coaching Association). Ze vertelden mij dat ze op het einde van het 4e jaar een eindwerk dienen te presenteren die hun groeiproces reflecteert, als sluitstuk van de opleiding. Voor deze presentatie wilden ze op zoek gaan naar een creatieve invalshoek. Beiden waren geïntrigeerd om hun eigen thema’s via dans en beweging te onderzoeken. De vraag naar Move2Create was om hen te begeleiden in dit creatief proces.

Vanaf oktober 2014 tot mei 2015 gingen ze elk en samen op onderzoek tijdens de maandelijkse sessies waarbij de ervaring steeds centraal stond. Samen dansen, bewegen, reflecteren, experimenteren en creëren waren onderdeel van dit proces. En nu zijn ze klaar om hun boodschap met de wereld te delen. Op 14 juni 2015 vindt de performance plaats die het resultaat is van hun proces. Hilde & Martin zullen dan het publiek meenemen in hun verhaal op hun eigen (creatieve) manier.
Hun performance is getiteld "Leiderschap en relatie als dans van yin & yang: Van afhankelijkheid naar vrijheid in aanhankelijkheid". In een performance van beweging en spel, als een dans van yin en yang, tonen Hilde & Martin de patronen die hun in hun koppelrelatie scheiden en verbinden. Hoe ze groeien van afhankelijkheid van elkaar naar vrijheid in aanhankelijkheid tonen ze in een opeenvolging van beweging, verhaal en muziek. Ze overstijgen in dit groeiproces polariteiten en ze tonen hoe ze leiderschap opnemen, zowel individueel als in relatie met elkaar en in uitbreiding met anderen in privé- en professionele context.

Deze eindpresentatie staat open voor het publiek dus je bent van harte welkom om hiervan getuige te zijn.
Wanneer? Zondag, 14 juni 2015: 9u30-11u.
Waar? De Kluizerij (Aalstersedreef 1, 1790 Affligem)
Reserveren? Deze activiteit is gratis. Reserveren voor deze performance is niet nodig.

Meer info? Zie Epeca-afstudeerdag.
Ikzelf ben dankbaar om als begeleider dit proces van dichtbij te hebben mogen meemaken en kijk al met trots uit naar de 14e juni. Ik hoop je daar te mogen ontmoeten.
- 7 juni 2015 -

Geen opmerkingen:

Een reactie posten