De YOLO-flashmob van het VAPH op 20 juni 2014

Exact een jaar geleden stond ik met 200 personeelsleden van het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap (VAPH) op het voetbalveld van STVV voor hun personeelsdag. In het kader van het jaarthema YOLO hadden ze besloten een flashmob uit te voeren met iedereen samen. Het nummer was al snel gekozen: Wake me up van Avicii. Het HR-duo Marijke & Karolien ging eerst op zoek naar 20 YOLO-ambassadeurs: 20 interne personeelsleden die net als hen enthousiasme uitstralen én daardoor mensen warm kunnen krijgen voor dit soort initiatieven. Onder begeleiding van de YOLO-ambassadeurs leerde iedereen de dans aan. Insteek was vooral op een plezierige manier verbinding maken met elkaar en dit buiten de dagdagelijkse werkcontext.

Het was geweldig om het enthousiasme te zien op het plein en de energie te voelen die dag. Ik ben vooral blij dat ik met Move2Create een bijdrage heb kunnen leveren aan dit initiatief door dit creatief proces te begeleiden. Als ik zie dat mensen zoveel plezier beleven in dans & beweging en dit vooral met elkaar, ben ik een heel blij mens.

Wil je zelf een kijkje nemen? Check dan hieronder de video.


Met deze leuke beelden wens ik iedereen een vrolijke zomer toe. Ik hoop dat jullie hier en daar ook even kunnen dansen: in je eentje, met een partner of een hele bende, maakt niet uit. Alle redenen zijn goed om te dansen!

Zelf heb ik een tweeweekse workshop Art & Social Change gepland in San Francisco waar ik ook veel zal dansen. Tijdens deze 2 weken zal ik er leren hoe dans, beweging, muziek, stem, storytelling, theater en muziek een bijdrage kan leveren aan leiderschap, community building en persoonlijke ontwikkeling. Ik heb er alvast veel zin in!

- 20 juni 2015 -

Geen opmerkingen:

Een reactie posten