Kom & beleef de Dance Karaoke op STUK Start

Om het najaar goed in te zetten, organiseert STUK opnieuw STUK Start met tal van activiteiten. Eén van deze wil ik hier graag in the picture zetten, namelijk de Dance Karaoke.

Hoe gaat ‘dance karaoke’ in zijn werk? Een groot scherm, een dansvloer en een DJ staan ter beschikking. Zoals in een echte karaoke kies je een nummer met bijhorende choreografie en dan kan je je helemaal laten gaan op de dansvloer. Verschillende mensen verzonnen een eigen choreografie hiervoor op muziek naar keuze. Ikzelf creëerde een dans op "Shake it off" van Taylor Swift.

Aan zowel de makers van de clips als de deelnemers van de karaoke wordt gevraagd om roze slippers en zwarte handschoenen aan te trekken. Op die manier sta je niet alleen in de schoenen van een ander, maar ervaar je ook hoe het voelt om je als een ander te bewegen. 
Met dit project  blaast ‘dance karaoke’ de traditie van het samen dansen nieuw leven in door het in een setting van de entertainment-industrie te plaatsen.
Wil je dit zelf mee beleven? Kom dan op woensdag 23 september om 22u30 naar het STUK. Alle info vind je hier. Ik heb hier alvast veel plezier aan beleefd & hoop dat jij evenveel fun ervaart op deze avond.
Laten we het najaar al dansend inzetten! 

- 9 september 2015 -

Geen opmerkingen:

Een reactie posten