Valentijnsproject: voor mensen die hun geliefde willen verrassen met een persoonlijke dans.


Creëer een persoonlijke dans voor je geliefde als verrassing op Valentijn.

Heb je altijd al eens je geliefde willen verrassen? Ben je verzot op dans & beweging? En wil je eens op een creatieve manier stilstaan bij jouw relatie? Dan is het Valentijnsproject voor jou!

In dit creatief traject creëer je gedurende 8 avonden je eigen persoonlijke dans voor je partner. Tijdens de sessies ga je via dans en beweging aan de slag met het thema liefde en je eigen relatie. Samen met de anderen ga je dansen, bewegen, reflecteren, experimenteren en creëren. Daarbij staat je eigen lichaam centraal. Jouw uiteindelijke dans is het resultaat van dit persoonlijk creatief proces. Op Valentijn zal je jouw dans dan kunnen tonen aan jouw geliefde.


Verloop van het traject.

De eerste 4 avonden ligt de focus op improviseren, experimenteren en onderzoeken met je relatie als uitgangspunt. Door middel van verschillende creatieve opdrachten ontdek je welk verhaal je lichaam tot leven brengt en ervaar je diverse invalshoeken om te creëren. De sessies verbinden je (opnieuw) met je lichamelijke wijsheid, speelsheid en levendigheid.

In de volgende 4 avonden komt de focus te liggen op de vormgeving van je persoonlijke dans. Je bepaalt je eigen focus, beslist zelf wat je wil tonen aan je partner en geeft je dans geleidelijk aan vorm. Daarbij maak je je eigen keuzes en zal je ondersteund worden door de anderen. Zo kom je stap voor stap tot jouw persoonlijke dans.

Op zondag 14 februari 2016 nodigen we jouw geliefde als verrassing uit. Hij/zij zal vooraf een gouden enveloppe ontvangen met daarin een uitnodiging om te komen naar een bepaalde locatie. Je geliefde neemt plaats, het doek gaat open en daar sta jij dan! Op dat moment zal jij jouw eigen liefdesdans kunnen tonen.

Zie jij het al helemaal voor je? Schrijf je dan nu in voor dit traject.
Of misschien ken je zelf mensen die hierin geïnteresseerd zijn? Stuur dan gerust deze nieuwsflits door naar hen. 


Voor wie?

Voor dit traject is geen technische danskennis vereist. Iedereen van 18 jaar tot 99 jaar die geïnteresseerd is in dans en beweging kan deelnemen. Er wordt een openheid van de deelnemers verwacht om naar zichzelf te kijken en zichzelf te tonen aan anderen. Binnen de sessies zelf zal er een veilige context worden gecreëerd waarbinnen men actief en op een speelse manier kan exploreren. Het werkproces zal intens zijn en daarbij werkt iedereen naar een persoonlijk toonmoment toe. Voor een optimaal resultaat wordt het aangeraden dat de deelnemers elke sessie aanwezig zijn.

Wanneer?

Reeks van acht woensdagavonden, telkens van 19u30-21u30: 9-16 december 2015, 6-13-20-27 januari 2016 en 3-10 februari 2016. Toonmoment is voorzien op 14 februari 2016.

Waar?

Domein De Bron, Koetsweg 122, 3010 Kessel-Lo (ruime parkeermogelijkheid).

Prijs?

Prijs voor deelname aan dit traject is 140 euro. BVCT-leden ontvangen 10% korting.

Hoe inschrijven?

Je inschrijving is pas geldig na betaling op rekeningnummer IBAN BE29 7310 3367 7664 van Move2Create met vermelding ‘Valentijnsproject/voornaam/naam’. Stuur vervolgens een mail naar stephanmarchant@hotmail.com. Zo ontvang je de verdere praktische informatie en ben je zeker van jouw plaats. De reeks is beperkt tot 8 deelnemers, dus wees er snel bij.


- 21 oktober 2015 -

Geen opmerkingen:

Een reactie posten