Een nieuw voorjaar, nieuwe initiatieven.

2016 is al volop aan de gang. Het lijkt al weer lang geleden dat ik genoot van de fijne kerstperiode. Ondertussen is er al vanalles gebeurd. Niet op zijn minst het toonmoment van het Valentijnsproject. Zoals je mogelijks wel weet heb ik afgelopen maanden een groep van 7 mensen begeleid om voor hun partner een Valentijnsdans te creëren. Op 14 februari 2016 was het dan zover. De partners werden naar het STUK gelokt met een gouden enveloppe en daar kregen ze elk de verrassing van hun leven: een heuse performance van hun geliefde. Ik ben heel dankbaar dat ik getuige mocht zijn die dag. Wat ik daar zag was pure liefde. Onbeschrijflijk! Blinkende ogen, verliefde blikken, tedere aanrakingen, oprechte bewegingen en emotionele verhalen... zo ontroerend om te zien. Binnen enkele maanden zal de documentaire van 'Love in the air' klaar zijn. Wil jij zeker zijn dat je deze kan bekijken? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief via deze link en ontvang hem in de eerstvolgende nieuwsbrief als primeur.

In het voorjaar biedt Move2Create 2 nieuwe workshops aan (zie aanbod). De eerste is een nieuwe editie van de creatieve dansreeks 'Ontdek je innerlijke artiest'. Door middel van speelse bewegingsopdrachten ontdek je hoe je je lichaam kan bewegen, welk verhaal je lichaam tot leven brengt en hoe je samen met anderen kan creëren. In het voorjaar van 2015 ging deze workshopreeks ook reeds door. De ervaringen van de deelnemers maken dat ik deze opnieuw organiseer. Als je jezelf een cadeautje wil geven, zijn deze workshops zeker een aanrader. (noot 10/04: intussen is deze reeks volzet.)

Een tweede initatief betreft de tweedaagse workshop 'work hard, play hard'. Samen met speelvogel Marjolein Ools van Kwadraet zal ik gedurende twee dagen samen met een groep van deelnemers het thema van 'playfulness' in de professionele context verkennen en verdiepen. Hier maken we de verbinding met je eigen 'playfulness' en je dagelijks professioneel leven.

Ik hoop je op één van deze initiatieven te mogen verwelkomen. Ik kijk er alvast naar uit!

- 2 maart 2016 -

Geen opmerkingen:

Een reactie posten