2017, het jaar om te experimenteren met jouw creatiekracht?

Allereerst mijn beste wensen voor het nieuwe jaar! Ik hoop dat het komend jaar er één wordt waarin je (nog) meer mag luisteren naar je innerlijke wijsheid en dit ten goede voor de wereld kan inzetten.

Met de jaarovergang worden er veel lijstjes gemaakt, goede voornemens uitgesproken, ... Mij heeft het vooral gebracht bij het feit dat we ons leven echt wel zelf in handen hebben. Hoe we denken, voelen, ageren in deze wereld wordt veel bepaald door onze eigen instelling en onze eigen overtuigingen. En daarom wil ik dit eerste bericht van 2017 ook opdragen aan onze eigen creatiekracht!


We bezitten allemaal de kracht om ons leven in te richten zoals wij het zelf willen en vaak ligt dit maar in een bocht om de hoek. Alleen... we moeten het durven, die bocht inslaan, durven te realiseren wat we in ons diepste verlangen. Voor mij begint het met beweging, in welke zin dan ook. Beweging brengen in dat wat vastzit, jezelf in beweging brengen voor dat waar je van droomt, bewegen in de wereld, bewegen richting anderen.

Zelf ben ik aan het experimenteren met mijn YES-man. Een hele week in januari zeg ik JA op voorstellen van mijn Facebook-vrienden.  Enige voorwaarde: dat we de activiteit samen doen én dat we effectief iets doen. Samen + doen = energie! En zo heb ik al zelf de kracht van mijn eigen creatievermogen ondervonden. In plaats van te kijken naar mijn lege agenda en er triestig bij te zijn, heb ik actie ondernomen en uitgereikt naar anderen. Resultaat: een gevulde week met diverse activiteiten waarin veel vernieuwing zit. Een kolfje naar mijn hand.

Ik nodig je uit het komend jaar ook te experimenteren met jouw creatiekracht. Wat kan jij creëren in je leven? Wat wil jij zelf vormgeven en uitnodigen in 2017?

Ik wens je alvast veel creatieplezier! Vertrouw je innerlijke wijsheid & neem de eerste stap. Ik hoop je onderweg te mogen ontmoeten komend jaar.

- 5 januari 2017 -

Geen opmerkingen:

Een reactie posten