Creatieve workshop van dans & beweging op Amateurama.

Graag wil ik een nieuw initiatief onder jullie aandacht brengen. Dit keer slaat Move2Create de handen in elkaar met Stad Leuven. Zin om te dansen? In het kader van Amateurama 2017 biedt Move2Create op zaterdag 22 april 2017 een creatieve workshop van dans & beweging aan. Ik kijk er naar uit om opnieuw met een heleboel mensen te bewegen, te dansen, te onderzoeken, te spelen en plezier te maken.

In deze actieve workshop voor volwassenen staat het plezier van bewegen centraal. Je verkent je creativiteit door middel van dans en beweging. Tijdens de sessie proef je van eenvoudige speelse bewegingsopdrachten waardoor je ontdekt hoe je je lichaam kan bewegen en meteen meer energie, vreugde & flow ervaart. Deze activerende sessie stelt je in staat om je eigen speelsheid en levendigheid (opnieuw) te voelen en op een speelse manier contact te leggen met anderen.


De workshop gaat over het ontdekken van jouw beweging(en), niet om het uitvoeren van de perfecte dans. Het gaat om jouw dans. In deze workshop kan iedereen dansen! Het gaat over plezier, beleving en creatieve expressie. Duik in de ervaring, ontmoet andere personen en leer elkaar kennen door je eigen creativiteit. Spel is daarbij steeds het belangrijkste ingrediënt. Kom en ontdek je eigen speelsheid: beweeg een beetje, shake een beetje en lach veel. Let's dance!

Voor wie? Iedereen van 18 jaar tot ...
Wanneer? Zaterdag 22 april 2017: van 10u30-12u of 14u-15u30.
Waar? Danszaal, Romaanse Poort (Brusselsestraat 63, Leuven).
Hoe inschrijven? Dat doe je door het invullen van een formulier op één van onderstaande linken (één formulier per persoon). Betalen gebeurt ter plaatse.

Er zijn maximum 20 plaatsen per workshop. Schrijf je dus snel in om jouw plaats te reserveren. Heb je je reeds ingeschreven maar kan je er onverwachts toch niet bij zijn? Gelieve ons dan te verwittigen via mail naar stephanmarchant@hotmail.com.

Ps: wil je voortaan op de hoogte gehouden worden van nieuwe initiatieven van Move2Create? Schrijf je dan rechtsbovenaan deze pagina in voor de nieuwsbrief en dan verneem je steeds als eerste welke activiteiten Move2Create in petto heeft.

Ik hoop van harte je in beweging te ontmoeten.

Stephan

- 21 maart 2017 -

Geen opmerkingen:

Een reactie posten