Move2Create nu ook op Facebook!

Regelmatig kom ik op het World Wide Web filmpjes en artikels tegen die mijn aandacht wekken en me instant veel energie geven. Dit kan gaan van een documentaire waarbij ze mensen op een authentieke manier portretteren of een artikel over een creatief dansproject tot een ontroerend filmpje of een feel good-verhaal. Er zijn nu eenmaal dingen die écht mijn aandacht trekken en me in mijn wezen raken: omdat het resoneert met mijn eigen drive, met waar het voor mij om draait of waarom ik met Move2Create ben gestart. Als ik er enkele woorden op zou plakken die passen bij deze dingen, zijn het beweging, beleving, authenticiteit, ervaring, playfulness, diepgang, nieuwsgierigheid, mensen, verhalen, essentie en creativiteit.

Ik vind deze zaken vaak zo inspirerend dat ik ze graag wil delen met mensen om de aanwezige kennis, verhalen & wijsheden nog meer bekend te maken. Daarom ging ik ook op zoek naar een manier om dit te doen die het best bij me past en vandaar dus Facebook. Ik merk dat ik dit medium genegen ben als het aankomt op het delen van dergelijke info op een snelle, leuke en laagdrempelige manier.

Voortaan kan je dus terecht op de Facebook Move2Create voor inspirerend materiaal rond bovenstaande thema's. Als je klikt op 'volgen' ontvang je direct als eerste de recente posts. Daarmee hoop ik op mijn manier een positieve bijdrage te leveren, door het verspreiden van projecten en verhalen die er volgens mij écht toe doen en die de wereld kan gebruiken.

En oh ja, als je natuurlijk zelf een inspirerend verhaal, project, artikel, ... tegenkomt, deel het gerust met Move2Create. Zo kunnen we elkaar blijven inspireren.

Tot op Facebook! :-)

- 12 juni 2017 -

Geen opmerkingen:

Een reactie posten