THE BOX TO MOVE gaat van start!

Geweldig nieuws! We kregen het schitterende nieuws te horen van Tofsport dat het projectidee van THE BOX TO MOVE werd geselecteerd in het kader van de oproep Leuven vitale stad. Dankuwel aan iedereen die voor ons stemde! Nu kunnen we aan de slag gaan om voor jullie dit innovatief technologisch beweegconcept in realiteit om te zetten.

In het voorjaar lanceerden Stad Leuven en Tofsport een projectoproep om Leuven nog vitaler te maken. Daarom gingen ze op zoek naar nieuwe initiatieven die sport en technologie combineren om meer mensen aan het bewegen te krijgen. Dit klonk uiteraard als muziek in de oren! Na een eerste bijeenkomst tussen Move2Create en het e-Media Research Lab van KU Leuven - Campus Groep T werd dan ook heel snel het projectidee van THE BOX TO MOVE geboren.

THE BOX TO MOVE is een interactieve installatie die mensen in beweging brengt via een unieke totaalbeleving op een publieke locatie waarbij deelnemers de ervaring bepalen op basis van interactie mens-computer (geluiden, beelden & licht). De installatie wordt in een afgesloten ruimte opgesteld en is toegankelijk voor één tot vier personen.

De komende acht maanden zal een divers samengesteld team werken aan de realisatie van THE BOX TO MOVE. Via de Facebook-pagina THE BOX TO MOVE willen we iedereen op de hoogte houden van de vorderingen hiervan. Als je benieuwd bent naar THE BOX TO MOVE, volg dan zeker die pagina. En als je THE BOX TO MOVE een leuk idee vindt, zou je ons een heel groot plezier doen met die pagina eveneens te delen met jouw familie, vrienden & kennissen.

Alvast bedankt en tot gauw, in THE BOX TO MOVE!

- 22 november 2017 -

Geen opmerkingen:

Een reactie posten