IK-JIJ-WIJ was bijzonder!

Donderdag 28 april ging een diverse groep van dansers van IK langs JIJ naar WIJ. Het werd een bijzonder moment en ik ben heel dankbaar dat 160 mensen mee getuige waren van deze reis. Heel de voorstelling lang voelde ik de energie van de groep, zag ik ieder zijn persoonlijkheid weerspiegeld in de dans en genoot ik van de ongelooflijke energie van SAMEN. Hoe mooi is het als mensen zichzelf kunnen zijn, zich kunnen uitdrukken zoals ze willen en dit in connectie met anderen!


Ik ben zo trots op de dansers en ben zo dankbaar dat ik hen de afgelopen 10 weken mocht begeleiden in hun creatief proces. De deelnemers verwoordden hun ervaring als volgt: "Dansen is een krachtige taal. Het gebeurt gewoon, het ontstaat. Hier durf ik me te smijten en vergeet ik te denken. Het gaat gewoon om DOEN! Elkaar ontmoeten in de taal van de dans is magie. Je voelt de energie van de groep, de anderen ondersteunen je om je eigen gêne weg te laten en zo ontstaan er krachtige verbindingen. Het is fijn om die nieuwe taal te ontdekken. Het confronteert je ook wel met jezelf en vaak is het je comfortzone verlaten. Maar eens je dat durft, is het puur spelen!" Zalig toch?!?


Nu is het nagenieten, met de beelden voor me en de energie in mijn lijf. Ik kijk al uit naar de film die binnenkort klaar zal zijn! Wil jij zeker zijn dat je deze film niet mist, volg ons dan op Facebook of geef hier je mailadres om de nieuwsbrief te ontvangen en wees zo als eerste op de hoogte. ❤️

- 9 mei 2018 -

Geen opmerkingen:

Een reactie posten