Move2Create bestaat 5 jaar!

Vandaag viert Move2Create zijn vijfjarig bestaan!!!!! Ik kan het nog steeds niet geloven maar deze week besefte ik dat ik mijn oprichtingsakte inderdaad ondertekende op 1 juni 2013 en het glas hief met de Raad van Bestuur. Hoe ongelooflijk!

Als ik terugkijk op de voorbije jaren is het onvoorstelbaar te zien wat Move2Create allemaal heeft gebracht! Ik ben zo dankbaar voor alle mooie momenten die ik mocht beleven, voor het vertrouwen dat de mensen me telkens schonken en voor de schoonheid die ik heb zien ontstaan door dans & beweging.


Een dikke merci aan iedereen die mijn pad de voorbije jaren al dansend kruiste. Ik hoop nog vele creatieve dansprojecten in de wereld neer te zetten om zo nog meer mensen dichter bij zichzelf en elkaar te brengen.

Ik heb eens gegrasduind in het repertoire van Move2Create so far. Dit leverde 25 sfeerbeelden op, vijf foto's voor elke jaargang. Elke foto katapulteerde mij meteen in het verleden. :-) De volledige selectie kan je bekijken in het foto-album 5 jaar Move2Create.


Bedankt aan jullie allemaal en hopelijk tot binnenkort in THE BOX TO MOVE. We zullen dan samen in beweging verder vieren!

- 1 juni 2018 -

Geen opmerkingen:

Een reactie posten