Zomertour THE BOX TO MOVE gaat van start!

Op 30 juni 2018 start THE BOX TO MOVE Zomertour 2018! Vanaf dan trekt deze interactieve installatie heel de zomer lang door Leuven om iedereen in beweging te brengen.

In THE BOX TO MOVE komen mensen samen met anderen in een afgesloten ruimte waarin ze worden aangezet om op hun eigen manier te bewegen. Door de interactie tussen beweging en muziek creëren ze al spelend hun ervaring. Het plezier van bewegen staat centraal! Iedereen kan deelnemen en bewegen op zijn eigen manier. Daarom geldt er één spelregel: “what happens in THE BOX, stays in THE BOX”.

Achtereenvolgens staan OPEK, het Ladeuzeplein, het station en Hal 5 op het programma. De installatie blijft telkens 2 weken op 1 locatie en trekt dan door naar de volgende. Voor meer info, check de Facebook-pagina.

De kick-off van de Zomertour 2018 gebeurde met een knal, namelijk met een Flash Move. Deze vond plaats op zaterdag 30 juni 2018 om 14u aan OPEK in Leuven. Alle info hiervan vind je op Facebook-event. Op onderstaande filmpje kan je hiervan de sfeer opsnuiven.


Heel graag tot op onze Zomertour!

- 1 juli 2018 -

Geen opmerkingen:

Een reactie posten