Home


Welkom op de site van de VZW Move2Create!

Move2Create is een creatieve praktijk van menselijke groei en verbinding waar volwassenen zichzelf & de ander ontdekken via dans & beweging. In alle initiatieven staat het creatieve proces van deelnemers centraal. Volwassenen worden steeds uitgedaagd om hun eigenheid te ontdekken en zichzelf te uiten op hun unieke manier. Vanuit deze persoonlijke benadering is het doel om mensen bij elkaar te brengen om samen vanuit echtheid te creëren, ervaringen te delen en plezier te beleven met het lichaam als werkinstrument.

Alle initiatieven worden gekenmerkt door onderstaande bouwstenen (meer info hierover vind je bij op maat):
  • Procesgericht. 
  • Empowerment. 
  • Verbinding. 
  • Playfulness. 
Op deze site kan je alle informatie over gerealiseerde en nieuwe performance projecten, workshops en het aanbod op maat bekijken. Je kan ons eveneens volgen op de Facebook-pagina voor inspirerend materiaal rond thema's als dans & beweging, lichaamsgericht werken, persoonlijke groei, creatieve processen, playfulness en menselijke verbinding.

Onder Projecten vind je enkele filmpjes over afgelopen projecten met getuigenissen van deelnemers. Dit geeft je een beeld van de manier van werken alsook de beoogde effecten. Bij Wie is Move2Create? kom je meer te weten over mijn persoonlijke achtergrond.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!Geen opmerkingen:

Een reactie posten