Workshops


Aanbod


Play, Move, Dance-weekend: The story of your body (27-29 november 2020).

In samenwerking met Drogenhof biedt Move2Create opnieuw een creatief verdiepingsweekend van 'Play, Move, Dance: The story of your body' aan. Exact 9 maanden na de eerste driedaagse gaat er dus een tweede editie door, met name van vrijdag 27 tot zondag 29 november 2020 (start vrijdag om 18u, einde zondag om 17u).

Tijdens dit creatief verdiepingsweekend staan het doen en ervaren centraal. Je gaat in deze 3-daagse op persoonlijk onderzoek samen met anderen en met je lichaam als wegwijzer. Door middel van speelse bewegingsopdrachten ontdek je hoe je lichaam beweegt, welk verhaal je lichaam tot leven brengt en hoe je samen met anderen kan creëren. Doorheen het weekend proef je van eenvoudige creatieve opdrachten waardoor je meer energie, vreugde & flow in je lichaam ervaart. De activerende sessies stellen je in staat om jezelf (opnieuw) te verbinden met je lichamelijke wijsheid, speelsheid & levendigheid en contact te leggen met anderen op jouw authentieke manier.

In dit weekend is jouw lichaam het instrument om verbinding te maken met jezelf en anderen. De focus wordt daarbij gelegd op jouw persoonlijke beleving en je innerlijk dansproces. Deze 3-daagse gaat over contact maken met jouw authenticiteit en eigen creativiteit, niet om het uitvoeren van de perfecte dans. Het dansen, bewegen, spelen, experimenteren en creëren geven je inzicht in je eigen unieke manier van expressie en bieden je de mogelijkheid je innerlijke verhaal naar buiten te brengen.

Er zullen zowel individuele als partner- en groepsexploraties zijn. Naast dans, beweging en spel komen er ook andere creatieve expressievormen aan bod zoals schrijven, tekenen en stem om de ervaring te verrijken. Telkens wordt er ruimte gemaakt voor reflectie, ervaringsuitwisseling en dialoog.


Dit creatief dans- & bewegingsweekend wordt begeleid door Stephan Marchant, bezieler van de VZW Move2Create. Annemie Maes is de gastvrouw die eigenhandig de plek Drogenhof creëerde. Zij zal voor ons heerlijke vegetarische en biologische maaltijden voorzien.

Deelnameprijs: 395 euro. Deze prijs omvat alle workshops begeleid door Stephan, 2 overnachtingen, alle maaltijden en het gebruik van de volledige accommodatie met zaal en tuin gedurende het hele weekend. Wie verkiest geen eigen lakens mee te brengen, kan dit reserveren aan 15€pp.

Registratie enkel per mail via annemie@drogenhof.be. Bij haar kan je ook terecht met je praktische vragen. Voor info over het programma, kan je terecht bij stephanmarchant@hotmail.com.


Play, Move, Dance-inspiratiesessie (1 december 2020).

Op dinsdagavond 1 december 2020 zal ik een Play, Move, Dance-inspiratiesessie geven op de Farm of Inspiration. Op deze plek stimuleren ze individuen en teams om hun grenzen te verleggen, om hun speelsheid (opnieuw) te ontdekken, en om hun creativiteit te laten rijpen en zichzelf te vernieuwen. Wil je mee komen proeven, kan je je inschrijven op bovenstaande website.

Op vraag


Workshops kunnen ook op vraag georganiseerd worden.
Deze hebben diverse invalshoeken. Via spel, beweging en dans wordt er gewerkt aan volgende doelstellingen:
  • Ontdekken van creativiteit en speelsheid.
  • Zicht krijgen op eigen talenten en kwaliteiten.
  • Verhogen van lichaamsbewustzijn.
  • Versterken van de groepsverbinding.
  • Creëren van een persoonlijke dans.
  • ...
Indien u hiervoor interesse heeft, kan u contact opnemen met stephanmarchant@hotmail.com. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten