Bruisen - broeien - broeden

Zo voelt deze periode aan: een periode waarin er vanalles bruist, broeit en broedt. De laatste maanden heb ik, mede dankzij een persoonlijk ongeval, de tijd genomen om stil te staan, om te kijken wat er belangrijk is, wat er essentieel is en waar ik voluit wil gaan. Deze reflectietijd heeft iets van een broedfase. Ik voel dat ik zelf op vanalles aan het broeden zit, dat er in mijn lijf & leven vanalles broeit, waarvan ik nu al benieuwd ben wat er zal uitkomen.

Dit alles gaat gepaard met leuke ontmoetingen, fijne toevalligheden en heerlijke verbindingen met anderen. Meer dan ooit wil ik samenwerken met partners en vanuit gelijke waarden dingen gezamenlijk in de wereld zetten. Ik krijg daar zelf enorm veel energie van maar het maakt alles ook veel krachtiger. Als ieder mens kan ingezet worden op zijn kracht en van daaruit iets realiseren in de wereld, ontstaan er maffe dingen!


Zo zal ik in december een workshop aanbieden voor enkele partners van Quinx. Ik kijk er naar uit hen op een ervaringsgerichte manier te laten kennismaken met mijn manier van werken. De workshopdag is getiteld "The story of the body". Heerlijk! Iets om naar uit te kijken.

Iets anders om naar uit te kijken, is het creatieve verdiepingsweekend dat ik zal organiseren in samenwerking met Drogenhof. Vorige week zaten Annemie Maes en ik voor een eerste keer samen om het weekend vorm te geven & ook hier voelde ik het bruisen. Ik heb zoveel voor-pret bij het bedenken van dergelijk weekend en dit samen te doen, in dit geval met Annemie, geeft nog meer inspiratie, verdieping en verrijking.

Heel graag ga ik de komende maanden verder op deze vibe. Ik stel me open voor nieuwe partnerschappen en kijk er naar uit verder samen te werken met partners. Mocht je zelf een idee hebben, aarzel niet om me te contacteren. We gaan samen ne koffie drinken en wie weet wat er dan allemaal ontstaat! 😊

- 30 oktober 2019 -

Geen opmerkingen:

Een reactie posten