Terugblik op 2019 & vooruitblik op het nieuwe jaar

Voor Move2Create zie ik 2019 als een kanteljaar. Sinds de oprichting in 2013 heb ik vanuit Move2Create vooral zelfstandig activiteiten opgezet. Mijn deelname aan het Social Sport Up-programma van de Sociale Innovatiefabriek heeft me echter het inzicht gegeven dat ik persoonlijk liever samenwerk en samen met andere vernieuwers initiatieven wil opzetten. Daarom wil ik met Move2Create duurzame partnerschappen aangaan de komende jaren met organisaties waarbinnen het aanbod van Move2Create een plek kan krijgen (mocht jij hiervoor ideeën hebben, je weet me te vinden).

Als ik deze toekomstdroom in gedachten houd, ben ik dan ook blij dat ik het voorbije jaar heel wat activiteiten in partnerschap heb opgezet. Hieronder enkele sfeerbeelden uit 2019. Ik ben onder andere dankbaar voor mijn eerste jaar als lesgever Creatieve Processen bij Agape Belgium, voor de nieuwe samenwerking met Quinx en de initiatieven die ik samen met Vorming Plus opzette.Heel graag deel ik met jullie ook een sfeerbeeld vanop het Sportinnovatiecongres waar ik Move2Create mocht pitchen. Een fijn moment om samen met Maarten Van Gramberen het podium te delen. Heel blij wel dat ik mijn stoute schoenen heb aangetrokken en de zaal in beweging heb meegenomen. Ik herinner nog altijd de woorden van Maarten tijdens onze handendans: "ik vind het wel spannend, moet ik zeggen". Misschien is dat wel het mooiste compliment dat hij me kon geven: meegaan in de ervaring én het toch spannend vinden. Ziedaar mogelijks een blik op de toekomst van Move2Create: mensen de veiligheid bieden om uit hun comfortzone te stappen en zo nieuwe dingen over zichzelf te ontdekken. Heerlijk!


Het nieuwe jaar start alvast goed! Van vrijdagavond 7 februari tot zondagnamiddag 9 februari 2020 organiseer ik namelijk samen met Annemie Maes het creatief verdiepingsweekend The story of your body. Tijdens dit weekend staan het doen en ervaren via jouw lichaam centraal. In deze 3-daagse ga je op persoonlijk onderzoek samen met anderen met je lichaam als wegwijzer. Door middel van speelse bewegingsopdrachten ontdek je hoe je lichaam beweegt, welk verhaal je lichaam tot leven brengt en hoe je samen met anderen kan creëren. Ikzelf zal het weekend begeleiden. Annemie is onze gastvrouw die eigenhandig de plek Drogenhof creëerde. Zij zal voor ons heerlijke vegetarische en biologische maaltijden voorzien. Alle info kan je terugvinden op het Facebook-event. Wij hebben er alvast veel zin in en wij hopen jullie ook. :-)


En verder? Wel, ik wil 2020 in zijn volheid omarmen. Ik ben heel benieuwd wat er het komend jaar op mijn pad zal komen. Er zijn al plannen aan het vormkrijgen i.s.m. onder andere Living Lei, ik zal zowiezo verder bij Agape lesgeven, het allereerste Nederlandstalige handboek van Danstherapie zal verschijnen (waarin ik een hoofdstuk heb geschreven de werking van creatieprocessen), ik zal me blijvend verdiepen, o.a. in Social Presencing Theatre en Verbindende Communicatie, en weet nu al dat ik mijn buurt in beweging zal brengen. :-)

Ik wens jou van harte een heel fijne hartverwarmende kerstperiode toe en hoop dat het komend jaar ook voor jou heel wat moois mag brengen.

- 21 december 2019 -

Geen opmerkingen:

Een reactie posten