Terugblik & vooruitblik halverwege 2020

Laat me dit bericht beginnen met mijn hoop uit te drukken dat alles goed met je gaat. Ik meen het: ik hoop oprecht dat het goed met je gaat. Het zijn geen loze woorden van mij maar een gemeende wens dat je in deze tijden de kracht vindt in jezelf om overeind te blijven en kan genieten van steun van mensen in je omgeving indien nodig. Hopelijk kan je de komende maanden verder inzetten op de inzichten die de voorbije maanden jou hebben gebracht. 

De voorbije maanden hebben mij vooral terug in contact gebracht met enkele basics van het leven. Gedurende heel wat weken plooide ik terug op mezelf en bestond mijn dagelijks leven uit drie pijlers: beweging, gezonde voeding en voldoende rust. Het leek alsof mijn lichaam deze tijd echt nodig had om opnieuw op te laden en te kunnen omgaan met de hevigheid van alle gebeurtenissen. Het was vooral ook een oefening in mildheid. In conversaties met anderen kwam dit heel vaak ter sprake.

En nu? Wel, we zitten halfweg in het jaar. Heel graag deel ik in deze nieuwsflits met jou een aantal zaken van de voorbije maanden maar zeker, en vooral, wil ik enkele nieuwe initiatieven onder je aandacht brengen. Ik kan me immers voorstellen dat jij, net als ik, intussen volop bezig bent met het maken van allerlei plannen voor nieuwe ontmoetingen en nieuwe zuurstofmomenten.


Wees welkom om daarom in de nieuwsflits te snuisteren. Hopelijk kan het je inspireren en ook goesting geven om samen opnieuw in beweging te komen.

Ik zou het heerlijk vinden om jou al dansend te ontmoeten op één van deze initiatieven.

- 15 juli 2020 -

Geen opmerkingen:

Een reactie posten