Nieuwe initiatieven in najaar 2021

Na een periode van 1,5 jaar van dansen op balkons, online beweegsessies en bubbel-dansfeestjes, ben ik heel blij dat we terug samen mogen komen om te dansen, om in elkaars ogen te kijken en 'in persona' te genieten van elkaars energie. Daarom stel ik ook met plezier enkele nieuwe initiatieven aan je voor die er in het najaar aankomen.

Allereerst is er op woensdagavond 6 oktober 2021 een sessie op het Coach Café Leuven gepland, met name "Dans & beweging als bouwsteen voor positieve gezondheid en vitaliteit". Op deze avond maak je kennis met dans- & bewegingstherapie vanuit het perspectief van kracht, groei en verbinding. Naast enkele theoretische kapstokken ontdek je deze avond door middel van laagdrempelige bewegingsactiviteiten hoe jouw lichaam beweegt en welk verhaal het tot leven brengt. Interesse? Schrijf je dan nu in via Coach Café Leuven.

Daarnaast staat er op zondag 21 november 2021 opnieuw een Play, Move, Dance-dagformule gepland, in samenwerking met Living Lei in Leuven. Tijdens deze creatieve verdiepingsdag staan het doen en ervaren centraal. Je gaat op persoonlijk onderzoek samen met anderen en met je lichaam als wegwijzer. Doorheen de dag proef je van eenvoudige creatieve opdrachten waardoor je meer energie, vreugde & flow in je lichaam ervaart. Deze activerende sessie stelt je in staat om jezelf (opnieuw) te verbinden met je lichamelijke wijsheid, speelsheid & levendigheid en contact te leggen met anderen op jouw authentieke manier. Meer info kan je terugvinden op event details Living Lei waar je je ook kan inschrijven.

En tenslotte is de datum van het Play, Move, Dance-weekend ook reeds bekend, met name 21-23 januari 2022. Als je klaar bent voor een diepe duik in je lijf en je eigen creativiteit samen met anderen, check dan zeker alle info op de workshop-pagina van Move2Create.

Ik hoop van harte dat je ook manieren vindt om in beweging te blijven, op welke manier dan ook. En wie weet kan Move2Create daar een steentje aan bijdragen. 😊

- 16 september 2021 -

Geen opmerkingen:

Een reactie posten