Op maat

 

Voor organisaties werkt Move2Create activiteiten op maat uit waarbij dans en beweging centraal staan. Dit kan kaderen in verschillende thema's, zoals:
  • persoonlijke groei en empowerment
  • (persoonlijk) leiderschap en talentontwikkeling
  • teamontwikkeling en samenwerking
  • gezondheid en welbevinden
  • innovatie en creativiteit
  • ... 
Contacteer Move2Create via stephanmarchant@hotmail.com om verder in gesprek te gaan over de mogelijkheden op maat. We kijken samen met u welk aanbod het meest geschikt is voor uw vraag. Hier zijn er diverse mogelijkheden: een workshop dans & beweging, een dansproject met performance, een bewegingsactiviteit op een specifieke locatie, een verbindende ervaring, creatieve procesbegeleiding, etc.


Alle trajecten op maat worden gekenmerkt door onderstaande bouwstenen:
  • Empowerment. Ieder van ons is uniek. We hebben elk een eigen verhaal en een unieke combinatie van talenten, kwaliteiten, interesses, waarden, behoeftes, overtuigingen, motivaties, dromen, angsten, wensen, verlangens, … Move2Create wil ontmoetingsplaatsen creëren waar mensen zichzelf mogen en kunnen zijn & zich bewust worden van hun unieke innerlijke kracht. Daarbij hanteren we een holistische mensvisie.
  • Verbinding. Deze pijler gaat over dialoog en community. In alle projecten staat ontmoeten centraal, zodat er een verbinding wordt gecreëerd van mens tot mens. Daarbij gaat er steeds aandacht naar het delen van verhalen en betekenisgeving.
  • Playfulness. Deze bouwsteen heeft te maken met plezier, vitaliteit en creativiteit. Het gaat over loslaten, ervaren, beleven, dansen, bewegen, … Simpelweg gewoon weer jezelf onderdompelen in een bad van spel en vrije expressie. Zoals Brian Sutton-Smits al zei: “the opposite of play is not work, the opposite of play is depression”.
  • Creatief proces. Move2Create wil mensen meenemen op avontuur, samen met hen op pad gaan, nieuwsgierig en met durf voor het ‘niet weten’. Het proces is belangrijker dan het resultaat: door met volle goesting nieuwe perspectieven te exploreren en toe te laten, verschijnen (verrassende) oplossingen. Experimenteren en reflecteren staan hierbij centraal, met respect voor ieders grenzen.

Enkele organisaties die reeds samenwerkten met Move2Create: Quinx, Kwadraet, Toerisme Vlaanderen, VOV, Instituut voor de Overheid, KU Leuven, KHLeuven, Flanders DC, Floréac, Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap, Agentschap voor Overheidspersoneel, Werkplaats immaterieel erfgoed, Antwerps Integratiecentrum, Buurthuis 't Lampeke, VZW Habbekrats, ...Geen opmerkingen:

Een reactie posten